Beus Bouw BV is een bouwbedrijf gevestigd in Waardenburg in de provincie Gelderland. Dit bedrijf is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 88783774. Beus Bouw is opgezet door timmerman Kevin de Beus, en is sinds 1 september 2020 uitgebreid met een vaste werknemer. 

 

Met onze specialisatie-tak - houten vloerisolatie - focussen wij ons op het isoleren van kruipruimtes met glaswol. Daarmee zorgen wij ervoor dat uw energiekosten verminderen en u kunt genieten van een warmere vloer! 

 

Bij Beus Bouw BV bent u op het juiste adres voor isolatie klussen, maar we kunnen meer voor u betekenen! Wij zijn ook gespecialiseerd in tuinbetimmeringen en bestrating. Wij kunnen uw tuin aanleggen of renoveren: plaatsen van schuttingen, tuinhekken, vlonders, overkappingen, pergola's en tuinhuizen. Andere zaken zoals  zolderrenovaties en het zetten van tussen- en voorzetwanden zijn ook mogelijk. 

 

Beus Bouw levert zorgvuldige en betrouwbare producten en diensten. Zaken zoals met u meedenken over ideeën en oplossingen zijn bij ons vanzelfsprekend. Bent u op zoek naar kwaliteit voor een goede prijs, dan bent u bij ons aan het goede adres. 

 

Wij zijn werkzaam in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. 

 


Benieuwd naar de ervaringen van vorige klanten? 

Zie ook onze hoofdwebsite